Str. Dr. Louis Pasteur, Nr. 56, Mezanin, Sector 5, București Luni-Vineri 8:00-21:00 0741 515 553
0

Prețuri, Oferte și Programări

Doriți o consultație?

0

Pacienți vindecați

0

Zâmbete adunate

0

Dorințe îndeplinite

0

Zile dedicate pacienților

WeHeal Medical - cine suntem și ce facem?

Având sediul în București, suntem un cabinet de recuperare medicală care furnizează o gamă largă de servicii focusate pe îmbunătățirea stării de sănătate și a calității vieții tuturor persoanelor care au nevoie de consultanță medicală și/sau de tratament medical de specialitate pentru recuperarea afecțiunilor locomotorii.

Prin combinarea tehnicilor și tehnologiilor de tratament din Kinetoterapie, Fizioterapie, Masaj medical și Osteopatie, echipa noastră de experți medicali implementează și execută planuri de tratament personalizate, cu scopul de a permite fiecărui pacient de-al nostru să se miște liber, să funcționeze așa cum corpul uman ar trebui să funcționeze, dar mai ales cu scopul de a preveni eventuale probleme.

La WeHeal Medical, vă puteți aștepta ca, atunci când treceți pragul cabinetului nostru, să ajungeți în locul în care atmosfera este ca cea de acasă, cu totul diferită de cea întalnită în spitalele normale. Noi avem o energie aparte, pe care vrem să o împărtășim și cu voi. De aceea pacienții noștri ne spun tot timpul că: "la voi mereu avem parte de o conexiune autentică, de empatie și de înțelegere".

Pentru servicii medicale de calitate care vă ajută să fiți în cea mai bună formă fizică, ne puteți suna la numărul de Telefon 0741.515.553, prin E-mail sau accesând pagina de Contact și completând formularul.

Părerea pacienților

Ma bucur ca am putut ajunge la terapie in aceasta seara. Ma simt foarte bine, "gumata" adica elastica precum o guma. Ai maini de aur, asa cum ti-am spus in terapie. Iti multumesc, Gabriel, sigur voi reveni si cu cei dragi ai casei mele!
Gabriela
Dupa sedintele de terapie cu tine, ma simt mult mai bine, nu ma mai doare asa tare. M-ai reparat!
Teo
Multumesc pentru tratamentul aplicat ieri! Nota 10+. Demult nu am mai dormit asa bine, fara dureri si medicamente. Avand o problema lombara si dureri zilnice, predominante seara, eram nevoita sa iau continuu midocalm si vimovo. Aseara nu am mai luat si nici dureri nu am mai avut! Multumesc!
Mirela
Dupa ce mi-am facut RMN-ul solutia pe care mi-au dat-o doctorii a fost sa ma operez. Dupa aproape 10 sedinte cu Gabriel am scapat de operatie. Acum duc o viata normala si in sfarsit baietelul meu este fericit pentru ca "pe tati nu il mai doare spatele" si poate sa il ia in brate.
Florin
Initial am crezut ca va trebui sa renunt la fotbal si ma bucur ca m-am inselat. Aveam dureri foarte mari, iar oasele bazinului meu nu mai erau la locul lor. Dupa 3 sedinte de osteopatie, Gabriel a reusit sa le puna la loc, iar acum am revenit din nou pe teren pentru a-mi ajuta echipa.
Alex

Ultimele articole de pe blog

Kinetoterapia: echilibrul perfect între mișcare și sănătate

Kinetoterapia: echilibrul perfect între mișcare și sănătate

  You can't strengthen a muscle to make it move right. You need to teach it how to move. Shirley Sahrmann   Importanța mișcării în menținerea sănătății fizice și mentale...

Citeste mai mult
FlexiPASS: Ghidul tău pentru o viață activă și fără dureri

FlexiPASS: Ghidul tău pentru o viață activă și fără dureri

În ritmul alert al vieții moderne, ne trezim adesea prinși în agitația zilnică, uitând de nevoile fundamentale ale corpului și minții noastre. Stresul, lipsa de mișcare și postura...

Citeste mai mult
Redescoperă bucuria mișcării: Masajul Terapeutic

Redescoperă bucuria mișcării: Masajul Terapeutic

Suntem mereu în mișcare. Iar în București, de cele mai multe ori, această mișcare devine agitație. Ne grăbim să ajungem dintr-o parte în alta, suntem nerăbdători să se facă verde la...

Citeste mai mult

Echipa Noastră

Gabriel GUNCIU

Gabriel GUNCIU

Fondator/Fiziokinetoterapeut
vezi profil
Ciprian FĂTU

Ciprian FĂTU

Kinetoterapeut
vezi profil
Daniela MARIN

Daniela MARIN

Receptioner Medical
vezi profil
Irina LUPU

Irina LUPU

Kinetoterapeut
vezi profil

Întrebări frecvente

Este necesară o programare sau pot veni direct?

Este indicat să se stabilească o programare înainte tocmai pentru a se păstra o ordine și pentru a preveni timpii de așteptare mari. *excepție fac urgențele care au întotdeauna prioritate

Cât costă tratamentul?

Costul tratamentului variază. Pentru fiecare pacient în parte, se creează un plan de tratament unic care diferă ca număr de ședințe și ca proceduri aplicate.

Lucrați cu casa de asigurări?

Momentan nu avem o colaborare cu CNSAS, în viitor vom lua în calcul și această opțiune.

Câte ședinte sunt necesare?

Numărul de ședințe variază în funcție de gravitatea problemei cu care se confruntă pacientul. Vom stabili împreună o schemă de tratament care să se potrivească cu nevoile fiecărei persoane.

Se acceptă plata cu cardul?

Da. Se poate plăti cu cardul sau prin transfer bancar (OP).

Am nevoie de echipament?

Vă recomandăm să aveți la dumneavoastră îmbrăcăminte lejeră și încălțări de schimb. Există vestiar unde vă puteți schimba.

Toți pacienții sunt tratați la fel?

Fiecare pacient este unic și important și va beneficia de toată grija și atenția noastră.

Există lift sau rampă acces pentru scaun cu rotile?

Accesul se face pe scări. Cabinetul se află în incinta Centrului Comercial Piața Cotroceni la Mezanin.

Găsesc loc de parcare?

Locurile de parcare sunt accesibile în limita disponibilității de moment.

Am altă întrebare care nu se regăsește în cele de mai sus. Ce fac?

    Vreau să mă programez!

    ×
    Te rugăm să alegi data primei consultații pentru a verifica disponibilitatea cabinetului.

    Ulterior alegerii datei, vei putea să alegi ora disponibilă pentru programare*.