Str. Dr. Louis Pasteur, Nr. 56, Mezanin, Sector 5, București Luni-Vineri 8:00-21:00 0741 515 553
0

Despre mine

//wehealmedical.ro/wp-content/uploads/2022/05/despre-mine-2.jpg

Salutare,

Eu sunt Gabriel Gunciu și iubesc să ajut oamenii să revină la viața în care termenul "durere" lipsea din vocabular. Dintre toate alegerile pe care le-am făcut de-a lungul timpului, meseria aceasta a fost singura care m-a ales mai degrabă decât să o fi ales eu pe ea și mă bucur enorm că s-a întâmplat așa.

Cu o experiență de peste zece ani în domeniul recuperării medicale, am reușit să ajut sute, poate chiar mii de pacienți să își îmbunătățească starea de sănătate. O realizare extrem de satisfăcătoare pentru mine, dar și mai satisfăcătoare este imaginea pe care o vedeam (și o văd în continuare) de fiecare dată când pacienții mei părăseau cabinetul după terapie, acea imagine când ieșeau pe ușă cu un zâmbet larg până la urechi și îmi mulțumeau pentru că le-am luat durerea “cu mâna”.

De-a lungul carierei mele, am ajuns la concluzia că unul dintre pilonii importanți ai succesului este încrederea în oameni.

De aceea mă străduiesc ca orice persoană care trece pragul cabinetului WeHeal Medical să fie înțeleasă complet, asigurându-mă că există încredere reciprocă. Doar împreună putem rezolva orice problemă.

Consider că, deși pacientul a ajuns la rezultatul dorit, problema nu este încă rezolvată complet.

Mai este un lucru pe care eu mă străduiesc să îl fac...

Pe lângă faptul că scopul meu este să ajut cât mai mulți oameni, consider că la fel de important este scopul de a îi ajuta într-un mod care nu creează dependență, astfel încât fiecare pacient să învețe să se protejeze și să nu mai fie nevoit să ajungă la stadiul de boală.

Prevenția este cel mai eficient tratament.

Abia aștept să ne cunoaștem!

 

“Dă-i unui om un peşte şi îl vei hrăni o zi. Arată-i cum să pescuiască şi se va hrăni singur tot restul vieţii lui.”

Stephen R. Covey

×
Te rugăm să alegi data primei consultații pentru a verifica disponibilitatea cabinetului.

Ulterior alegerii datei, vei putea să alegi ora disponibilă pentru programare*.