Str. Dr. Louis Pasteur, Nr. 56, Mezanin, Sector 5, București Luni-Vineri 8:00-21:00 0741 515 553
0
//wehealmedical.ro/wp-content/uploads/2023/01/echipa.png

Despre noi

Un proverb important după care ne ghidăm?

Unde-s mulți puterea crește. Cu un mic adaos. Mulți, dar toți cu aceeași viziune și aceleași scopuri.

În cazul nostru, de a elimina durerile pacienților noștri care îi opresc din a trăi viața așa cum se cuvine, de a le îmbunătăți viețile, de a ne plia pe nevoile lor, de a îi ajuta să se recupereze rapid și eficient atunci cand organismul ajunge la stadiul de boală, iar toate sistemele prin care el funcționează sunt afectate.

Așa s-a format și Echipa WeHeal Medical și suntem într-o continuă creștere, pentru că ne dorim lângă noi oameni care se dedică altor oameni.

Un alt aspect pe care noi punem deosebită importanță este... ideea de a merge cu aceeași promisiune în fața tuturor celor care ne trec pragul. Promisiunea de a vă trata ca pe membrii familiei noastre, cu grijă și compasiune.

Și, așa cum nimeni nu și-ar trata familia ca pe niște străini, noi ne asigurăm că înțelegem perfect situația dumneavoastră. Înțelegem că fiecare este absolut diferit, chiar dacă două, trei, zece, o sută de persoane suferă de aceeaşi patologie, simptomele cu care aceştia se confruntă sunt diferite, intensitatea lor fiind distinctă.

Tocmai de aceea fiecare pacient al nostru primește un program dezvoltat exact pe nevoile sale și cu care, evident, să se simtă confortabil.

Un program de tratament care va fi conceput cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație pe care le deținem, a experienței pe care întreaga echipă a noastră a acumulat-o și cu ajutorul unei mult-râvnite serii de tehnici din medicina alternativă.

Toate acestea, ca dumneavoastră să scăpați de orice durere sau disconfort, care poate nu vă lasă să vă mișcați liber sau să vă bucurați de experiențele frumoase alături de cei dragi.

Toate acestea, ca Echipa WeHeal Medical să contribuie pozitiv în viața dumneavoastră și să va ajute să trăiți o viață sănătoasă și activă.

Va așteptăm pe la noi!

×
Te rugăm să alegi data primei consultații pentru a verifica disponibilitatea cabinetului.

Ulterior alegerii datei, vei putea să alegi ora disponibilă pentru programare*.