Str. Dr. Louis Pasteur, Nr. 56, Mezanin, Sector 5, București Luni-Vineri 8:00-21:00 0741 515 553
0

Termeni și condiții

Termeni și conditii generale de comercializare a produselor și serviciilor din cadrul Centrului medical WeHeal Medical

Prestatorul serviciilor este WEHEAL MEDICAL SRL cu sediul în Popești-Leordeni, Str. Zăbava-Cluceru, Nr.9, Bl.E2, Sc.1, Parter, Ap.1, Camera 1, Județul Ilfov, având codul fiscal CUI: 45663410 și J423/1094/17.02.2022, Telefon 0741.515.550, E-mail: contact@wehealmedical.ro, înregistrată ca operator cu caracter de date personale, în calitate de operator al centrului WeHeal Medical.

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile companiei SC WEHEAL MEDICAL SRL. Site-ul https://www.wehealmedical.ro este administrat de SC WEHEAL MEDICAL SRL si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.

Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://www.wehealmedical.ro Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de SC WEHEAL MEDICAL SRL.

Prin achiziționarea unui serviciu/abonament, clientul declară în mod expres că înțelege să accepte și să respecte:

Modalitatea de achiziționare a abonamentelor/serviciilor medicale

Canalele prin care se pot achiziționa și metodele de plată a abonamentelor:

  1. Achiziția la recepția cabinetului WeHeal Medical (vezi locația). Programul de funcționare al recepției este 8:00-21:00. Plata poate fi făcută numerar sau cu card bancar. Se emite pe loc bonul fiscal sau factură.
  2. Prin card bancar Visa si/sau Master Card prin serviciul MobilPay (platforma securizată de plăți) din cadrul companiei Netopia pentru abonamentul tip FlexiPASS.

Modalitatea de livrare a serviciilor

De la momentul achiziționării abonamentului tip FlexiPASS (doar dupa înregistrarea plății), clientul poate efectua personal o programare direct în calendarul afișat pe site-ul oficial www.wehealmedical.ro conform locurilor disponibile din calendar.

Pentru celelalte tipuri de servicii/abonamente puse la dispozitie de către WeHeal Medical, clienții pot efectua o programare prin mijloacele de comunicare pe care le are la dispozitie pe site-ul official www.wehealmedical la secțiunea  Contact sau direct online folosind butonul de programare din pagina de Preturi.

Executarea serviciilor medicale se face în cabinetul din Str. Dr. Louis Pasteur, Nr.56, Mezanin, Sector 5, București (în incinta Centrului Comercial Piața Cotroceni) după ce clientul a primit confirmarea programării la data stabilită în calendarul de programări.

×
Te rugăm să alegi data primei consultații pentru a verifica disponibilitatea cabinetului.

Ulterior alegerii datei, vei putea să alegi ora disponibilă pentru programare*.