Str. Dr. Louis Pasteur, Nr. 56, Mezanin, Sector 5, București Luni-Vineri 8:00-21:00 0741 515 553
0

Echipa

Ciprian Fatu

Ciprian Fatu

Kinetoterapeut

Sunt Ciprian , am absolvit Kinetoterapia în cadrul Universităţii Naţioanale de Educație Fizică și Sport.

După care am mai urmat si cursurile masterului de ”Recuperare și Refacere Posttraumatică”, “Kinetoterapia afecţiunilor locomotorii”

Experiența mea profesională începe încă din timpul facultății, prin stagii si voluntariate în spitale acum având deja 10 ani de experiență si o continuă aprofundare a cunoștințelor în domeniu zi de zi prin participarea la cat mai multe cursuri.

Sunt un kinetoterapeut muncitor, ambițios și perseverent în toată activitatea profesioanală, dar sunt de părere că cele mai bune rezultate nu se obțin doar datorită calităților kinetoterapetului, ci și prin colaborarea pacientului în proporție de 100%.

Aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem !

Daniela MARIN

Daniela MARIN

Receptioner Medical / Kinetoterapeut

Buna!

Sunt Daniela Marin, am absolvit Facultatea de Educație Fizica si Sport cu specializarea Kinetoterapie si Motricitate Specială. Sunt adepta unui stil de viața activ și echilibrat, sportul făcând parte din rutina mea zilnică.

Sunt o persoana sociabilă, îmi place sa lucrez cu oamenii și îmi doresc sa le transmit celor din jurul meu ca pentru o viața sănătoasă și armonioasa avem nevoie de activitate fizica făcută cât și cum trebuie. Chiar daca suna ca un cliseu, starea de sanatate se gaseste in lucrurile simple, bineinteles facute cu consecventa.

Cu totii avem nevoie de indrumare, mai ales atunci cand exista probleme de sanatate care ne tin pe loc din a ne trai viata intr-un ritm armonios, asa ca, rolul meu aici este sa fiu prima persoana in calitate de receptioner medical care va indruma in acest proces.

Va aștept la clinica sa ne cunoastem!

Irina LUPU

Irina LUPU

Kinetoterapeut

Bună,

Sunt Irina Lupu, absolventă a facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, specializarea Kinetoterapie și motricitate specială și a masterului de Educare și Reeducare funcțională.

Experiența mea profesională de până acum cuprinde lucrul cu persoane cu o gamă variată de afecțiuni. În toți acești ani, atenția mea s-a axat pe nevoile oamenilor, am învățat constant cum să mă perfecționez și să răspund oricărei provocări.

Sunt o fire empatică și consider că menirea mea, ca om, este să ajut. Această dorință, împreună cu pasiunea catre domeniul medical m-a condus la meseria de kinetoterapeut.

Scopul meu, ca și terapeut, este ca fiecare pacient să își îmbunătățească/mențină starea de sănătate și să evite instalarea afecțiunilor.

Sunt aici pentru a vă oferi încredere, pentru a vă motiva și orienta catre un stil de viață bazat pe mișcare și pentru a vă demonstra că se poate să ne simțim bine în propriul corp, indiferent de vârstă.

×
Te rugăm să alegi data primei consultații pentru a verifica disponibilitatea cabinetului.

Ulterior alegerii datei, vei putea să alegi ora disponibilă pentru programare*.