Str. Dr. Louis Pasteur, Nr. 56, Mezanin, Sector 5, București Luni-Vineri 9:00-21:00 0741 515 553
0

Echipa

Ciprian Fatu

Ciprian Fatu

Kinetoterapeut

Sunt Ciprian , am absolvit Kinetoterapia în cadrul Universităţii Naţioanale de Educație Fizică și Sport.

După care am mai urmat si cursurile masterului de ”Recuperare și Refacere Posttraumatică”, “Kinetoterapia afecţiunilor locomotorii”

Experiența mea profesională începe încă din timpul facultății, prin stagii si voluntariate în spitale acum având deja 10 ani de experiență si o continuă aprofundare a cunoștințelor în domeniu zi de zi prin participarea la cat mai multe cursuri.

Sunt un kinetoterapeut muncitor, ambițios și perseverent în toată activitatea profesioanală, dar sunt de părere că cele mai bune rezultate nu se obțin doar datorită calităților kinetoterapetului, ci și prin colaborarea pacientului în proporție de 100%.

Aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem !

Gabriela-Iuliana Tudose

Gabriela-Iuliana Tudose

Kinetoterapeut

Salut! Eu sunt Gabriela-Iuliana Tudose, kinetoterapeut cu licență în Kinetoterapie și Motricitate Specială și master în Recuperare, Reeducare Motrică și Somato-Funcțională, ambele facultăți din cadrul UNEFS.

Fiind sportivă de performanță timp de 13 ani, am fost pasionată de motricitate și mereu curioasă de acest domeniu al recuperării medicale. Câțiva ani petrecuți în "pași de dans Latino" și ceva mai mulți în sălile de Fitness și-au pus amprenta atât asupra caracterului și personalității mele, cât și asupra stilului meu de lucru.

Timpul petrecut de-a lungul anilor în continuă mișcare, alături de studiile din domeniul recuperării medicale, mă ajută în crearea programelor de recuperare adaptate tuturor nevoilor pacienților, pentru a ajunge la performanța dorită.

Ca parte a experienței mele, pe lângă anii de studiu în care am descoperit această meserie ce mă inspiră, și lucrul individual cu pacienții a căror patologie este întotdeauna unică, mi-am extins cunoștințele prin obținerea diplomelor de:

•medical tape concept
•prime physioblade practitioner
•dynamic tape practitioner
•tehnician maseur
•tehnici de bază de osteopatie (2 module)

Daniela MARIN

Daniela MARIN

Receptioner Medical / Kinetoterapeut

Buna!

Sunt Daniela Marin, am absolvit Facultatea de Educație Fizica si Sport cu specializarea Kinetoterapie si Motricitate Specială. Sunt adepta unui stil de viața activ și echilibrat, sportul făcând parte din rutina mea zilnică.

Sunt o persoana sociabilă, îmi place sa lucrez cu oamenii și îmi doresc sa le transmit celor din jurul meu ca pentru o viața sănătoasă și armonioasa avem nevoie de activitate fizica făcută cât și cum trebuie. Chiar daca suna ca un cliseu, starea de sanatate se gaseste in lucrurile simple, bineinteles facute cu consecventa.

Cu totii avem nevoie de indrumare, mai ales atunci cand exista probleme de sanatate care ne tin pe loc din a ne trai viata intr-un ritm armonios, asa ca, rolul meu aici este sa fiu prima persoana in calitate de receptioner medical care va indruma in acest proces.

Va aștept la clinica sa ne cunoastem!

×
Te rugăm să alegi data primei consultații pentru a verifica disponibilitatea cabinetului.

Ulterior alegerii datei, vei putea să alegi ora disponibilă pentru programare*.