Str. Dr. Louis Pasteur, Nr. 56, Mezanin, Sector 5, București Luni-Vineri 8:00-21:00 0741 515 553
0

Politica de retur

Clientul are dreptul de a solicita returnarea banilor ca urmare a achiziției abonamentului tip FlexiPASS, în condițiile în care NU i s-a prescris o schemă de tratament și NU a efectuat cel puțin 1 ședință din cadrul abonamentului.

Toate tipurile de abonamente sunt nominale și nu pot fi efectuate de către terțe  persoane.
*tratamentele sunt individualizate pentru fiecare pacient în parte conform unei evaluări facute de către un specialist și nu pot fi comutate către un alt pacient care nu a efectuat o evaluare în prealabil în vederea stabilirii unei scheme de tratament specifice afecțiunii cu care se confruntă.

WeHeal Medical nu își asumă responsabilitatea returnării banilor dacă clientul achiziționează orice fel de abonament sau serviciu și nu se prezintă la centrul medical pentru a beneficia de serviciul/abonamentul plătit și nu anunță sau nu solicită retragerea/închiderea abonamentului/serviciului prin orice mijloace de comunicare, telefon, sms, e-mail sau personal la recepția cabinetului.

WeHeal Medical se obligă să returneze banii în termen de aproximativ 5-10 zile lucrătoare de la data la care clientul a solicitat prin mijloacele de comunicare menționate mai sus retragerea/inchiderea abonamentului/serviciului pe care l-a plătit.

În cazul în care au trecut mai mult de 10 zile lucrătoare și încă nu ați primit banii înapoi, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@wehealmedical.ro, iar noi vom analiza cu prioritate cererea dvs. în cel mai scurt timp posibil.

×
Te rugăm să alegi data primei consultații pentru a verifica disponibilitatea cabinetului.

Ulterior alegerii datei, vei putea să alegi ora disponibilă pentru programare*.