Str. Dr. Louis Pasteur, Nr. 56, Mezanin, Sector 5, București Luni-Vineri 8:00-21:00 0741 515 553
0

Recovery Boots (drenaj limfatic mecanic)

 

Presoterapia (Recovery Boots) este o metodă modernă, ce presupune realizarea unui drenaj limfatic cu ajutorul aparatului cu tehnologie avansată creată în acest scop. Principalul obiectiv al acestei metode este îmbunătățirea circulației sângelui și limfei la nivelul picioarelor. Efectele imediate sunt eliminarea toxinelor, drenajul limfatic şi recuperarea picioarelor după efort.

„Pantalonii” miraculoși

Aparatul de presoterapie (Recovery Boots) foloseşte compresia progresivă și diferențiată a aerului prin umflarea și dezumflarea camerelor aflate în costumul special, adică acei „pantaloni” care au camere de compresie, creați de un bioinginer doctor în fizică pentru a crește viteza sângelui și a accelera astfel recuperearea.

Camera de compresie umflă și presează zonele pe care le acoperă, de la degetele picioarelor, glezna, genunchii, coapsa, până la zona inghinală. Efectul de presare este puternic, dar poate fi reglat de terapeut. Aparatul de drenaj limfatic cu tratament complet se programează în funcţie de recomandarea doctorului specialist.

Recovery Boots/Presoterapia se recomandă persoanelor care sufera de probleme circulatorii precum picioare umflate sau grele, retenție de apă, celulită, edeme veno-limfatice sau microcirculație periferică defectuoasă și bineînțeles pentru sportivi dupa efort/competiții. Prin drenaj limfatic realizat, ganglionii limfatici se deblochează, se elimină stazele și se normalizează micro-circulația sanguină și cea limfatică. Tratamentul de drenaj limfatic prin presoterapie are ca rezultat  intensificarea cicrulaţiei limfatice de până la 10-15 ori.


Terapie anti-stres cu efect de rehidratare a țesuturilor

Prin efectele sale, presoterapia este o procedură anti-stres, relaxantă, care combate şi celulita, cu rezultate deosebite în slăbire dacă este combinată cu dietă echilibrată și alte proceduri de slăbire, cum ar fi masajul.

Ședința cu Recovery Boots începe prin umplerea cu aer a camerei de compresie. Mișcarea este circulară, de jos în sus. Presiunea este reglabilă, depinzând de gradul de suportabilitate al fiecărui pacient în parte. Un tratament complet presupune 10 ședinte, efectuate cu o frecvență de 2-3 pe săptămână, după care întreținerea și menținerea presupun una sau două ședințe pe săptămână.

Contraindicații nu există, nici măcar în cazul gravidelor, evitând însă zona abdominală. Practic, presoterapia este considerată cea mai non-nocivă metodă de drenaj limfatic.

×
Te rugăm să alegi data primei consultații pentru a verifica disponibilitatea cabinetului.

Ulterior alegerii datei, vei putea să alegi ora disponibilă pentru programare*.